St Avenue Logistic Sdn Bhd
October 28, 2024, 06:21:46 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Екскурзовод-шофьор  (Read 24 times)
helenpal
Newbie
*
Posts: 5

273547227 helenpal helenpal
View Profile WWW
« on: March 06, 2024, 04:06:55 AM »

Съюзът на екскурзоводите в България (СЕБ) е началната организация, създадена на територията на страната с предназначение обединение, протекция и напредък на екскурзоводската дейност.

От 1990 г. до днес броят на членовете нараства до 200, а езиците, на които обслужват, достигат до 20, в това число: английски, български, френски, гръцки, датски, иврит, испански, италиански, немски, норвежки, полски, португалски, румънски, руски, турски, унгарски, нидерландски, чешки и други.

Организирането на събития с образователна предназначение за екскурзоводи е сред основните дейности на СЕБ. Курсовете, лекциите, конференциите и семинарите предоставят необичайната възможност за споделяне на ерудиция, умения и необикновенни преживявания в областта на екскурзоводската дейност, ангажирайки вниманието и спомагайки за сплотяването на всеки един от членуващите.

СЕБ подпомага комуникацията между екскурзоводите и техните клиенти – туристически организатори. Това се осъществява чрез директна връзка (база от данни в официалния сайт на СЕБ) или индиректна връзка (чрез компетентно лице, реагиращо по телефона и електронната поща на организацията).

Част от екскурзоводите на СЕБ са също и професионални преводачи на чужди езици. Ангажирането на екскурзоводи и преводачи от СЕБ е възможно чрез граждански и трудови договори, с предоставяне на фактури, както лично от тях, така и през организацията.

СЕБ продължава да набира нови, мотивирани членове, да предлага условия за надграждане на уменията им и усъвършенстване на уменията им като екскурзоводи, да подпомага връзката между гидовете и туроператорите.
 
екскурзовод
 
=bulguide=
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Installed by Installatron
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!